Juridische kennisgeving / privacy

Artikel 1

De onderstaande uitdrukkingen betekenen wat we nu noemen:

Inhoud: de inhoud wordt gebruikt om alle elementen aan te duiden die door gebruikers op onze website kunnen worden ingevoegd voor de verkoop van gebruikte auto-onderdelen in België. Het betreft direct video's, afbeeldingen, teksten en commentaren. Elke internetgebruiker is verantwoordelijk voor en tegelijkertijd de eigenaar van de inhoud die hij produceert.

Koper: Een koper betekent een persoon of professional die onze website voor gebruikte auto-onderdelen gebruikt bij het bestellen van een product.

AV: de algemene gebruiksvoorwaarden vertegenwoordigen alle artikelen die we op deze manier presenteren en die van toepassing blijven op zowel een koper als een verkoper.

Website: de term website staat voor ons platform voor de doorverkoop van gebruikte auto-onderdelen in België, zichtbaar vanaf onze domeinnaam.

Dienst voor wederverkoop van gebruikte auto-onderdelen België: deze term vertegenwoordigt alle diensten die we onze klanten op onze site aanbieden.

Gebruiker: een gebruiker kan een rechtspersoon of een natuurlijke persoon zijn die verbinding maakt met onze website voor de doorverkoop van auto-onderdelen in België om informatie te verkrijgen of om een ​​product te kopen.

Artikel 2:

De verschillende artikelen van onze algemene gebruiksvoorwaarden hebben tot doel de gebruiksvoorwaarden van onze site te verduidelijken, evenals de registratievoorwaarden voor de aankoop en bestelling van een gebruikt reserveonderdeel in België.

Artikel 3:

Toegang tot onze website vereist een internetverbinding van de gebruiker. Alle kosten die essentieel zijn om de dienst te gebruiken (computer, internetabonnement) blijven de verantwoordelijkheid van klanten en gebruikers.

Door de service te gebruiken, geeft de gebruiker impliciet toe:

• Dat het web een open openbaar netwerk is en dat bepaalde verzonden informatie vatbaar is voor hacking of kwaadwillende bedoelingen. Onze site voor de verkoop van gebruikte reserveonderdelen in België kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor misbruik van persoonlijke informatie.

• Dat de uitgever belangrijke technische maatregelen heeft getroffen om de toegang tot de website te beveiligen.

De gebruiker geeft ook toe voldoende geïnformeerd te zijn over de IT-voorwaarden die nodig zijn om toegang te krijgen tot onze website voor de verkoop van gebruikte auto-onderdelen in België.

Artikel 4:

Inschrijvingen op onze site voor tweedehands auto-onderdelen in België zijn geldig en toelaatbaar voor onbepaalde tijd. De gebruiker die zich op onze site registreert, valideert impliciet de AV.

Met gebruikersrechten kan het account op eenvoudig verzoek worden gesloten. Merk ook op dat een gebruikersaccount ook kan worden gesloten door ons platform voor de verkoop van gebruikte auto-onderdelen in België wanneer een niet-naleving van de regels wordt bewezen.

Een gebruiker kan één account openen op onze site. Hij kan zich inschrijven als particulier of als professional.

Het aanmaken van een gebruikersaccount moet exacte informatie bevatten over bijvoorbeeld de identiteit of het adres.

Contactgegevens per e-mail of telefoon worden door de consument gebruikt om zo gemakkelijk mogelijk door ons platform te worden benaderd.

Artikel 5

Gebruikte reserveonderdelen producten worden geleverd in België en de beschrijving op onze website is zo gedetailleerd mogelijk gemaakt. De afbeeldingen en visuals van de producten op onze website zijn echter niet contractueel.

Met andere woorden, het is aan de gebruiker om na te gaan of de bestelde Belgische tweedehandse reserveonderdelenproducten voldoen aan hun behoeften door het beschrijvingsblad van elk product te lezen.